Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MÅR INTE BRA!

 

Jag mår inte bra
ingenting är som det ska
Öppnar tidningen
kräks av rapporteringen

Mår nu ändå sämre
tror aldrig det vänder
Skottlossningarna är numera
väder-rapporternas nya era

I världen och även Sverige
blir det allt fler utan härbärge
Ändå ska det politiskt låtsas 
när egentligen inget ska på-kostas

Så empatin
blir en slags synlig rullgardin
Om inte alla dig i tidningarna ser
är du ensam när du om nåd, ber




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-11-15 13:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ingen kan må bra av allt elände de ställer till. Myndigheterna gör ingenting för att få ordning i samhället.
2018-11-15

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Att inte må bra på grund av socialpolitiska utspel gjorde oss till poeter, så att säga. Bäst vi öppnar ett fobiskt poetpensionat året om;
2018-11-15

    Alice.skriver
Känner igen, blir mest leds när jag läser tidningarna. Bra takt och rim
2018-11-15
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP