Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så märkligt

Så märkligt

att dessa
människor

framstått
så omärkligt

och plötsligt

står fullt

synliga

framför

mig

och

jag kan

endast

klandra

min egen

naivitet

och blindhet




Övriga genrer av HenrysDotter
Läst 222 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-11-15 14:50



Bookmark and Share


  Mfredrik VIP
Älskar den känslan när jag får den, hur fel jag hade
2018-11-18
  > Nästa text
< Föregående

HenrysDotter
HenrysDotter