Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag grät för dig

då jag hade fått höra att du hade gått bort
Att du hade dött
Men här står du ju nu helt livs levande mitt framför mig
Så snacka om att jag blir glad för din skull
Men kom hit nu min älskade vän så att jag får
ge dig en bamse kram
För vilka skitsnackare det finns här i världen...

Ken Cassel
15/11-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-15 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel