Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brev från Finland


Äter älghjärta.

Bastade igår.

Skall gå på Hurriganes musikal i Lahti ikväll.

Kollar på finsk standup.

Och lärt mig vad magens retrofläsk är
av Ismo Leikola.

Har tatuerat mig på Hollolankatu,
hos Joni på Other Side Tattoo.

Han hade tatuerat trummisen Dimitri
som spelar i musikalen i kväll.

Snubblade över ett älgben från jakten,
till kaffet i morse som älghunden hade släpat runt.

Åt piroger i morse.

Finskan flyter bra nu.

Skall till Virasto ikväll,
där trummisen från musikalen skall spela sedan.
Han som blev tatuerad av Joni.

Var i musikaffären och kollade Gibson och Fenders,
där vi fick tipset från ägaren om
hur tillbringa en kväll i Lahti.
Och han kommer också att spela på Virasto ikväll.
I samma band som Dimitri.

Vi var förövrigt och fika på Apulantas museum idag.

Och.

Det känns som om alla känner alla här.

Och.

Jag skall på jaktfest imorgon och äta mer älg

Och.

Vara lycklig.









Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 165 gånger
Publicerad 2018-11-16 17:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP