Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Också du också ni...


Också du
Också ni
Ni som var
Så perfekta
Vackra tillsammans
Också du
Lät det rämna
Onåbart vacker
Ändå kunde också du
Gå itu
Brista och rämna
Låta hjärtat ligga naket tomt
Öppet och synligt för alla
Också du
Duktiga flicka
I det perfekta
Fanns också små sprickor
Där smutsen
Trängde in
Söndrade och delade
Trots allt det fina
Fina huset
Fina barnen
Fina jobbet
Fina mannen
Fina du
Vackra du
Ändå
Kunde också din värld rämna
Trasas sönder
Vittra och dö
Du med alltid svala kontrollen
Kom full och galen
Ändå så vacker
Men för första gången
Sårbar och bräcklig
Utan skal
Ditt inre i trasor
Ytan utan skal
Också du
Också ni

Ska skiljas...




TT

(c) 2018




Fri vers av TT
Läst 288 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-11-18 08:37



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
Avskalat o vackert

Tack !
2018-11-22

  Maiah VIP
Ååh så fint... allt har sina sprickor, allt kan rämna... sådant är livet
2018-11-20

  WyS VIP
Bakom fasaderna pågår livet utan skyddsnät!
2018-11-18
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT