Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trodde du verkligen det

Att jag skulle ta dig tillbaka bara för att ge dig
ännu en chans att såra mitt hjärta
Ge mig ännu mera smärta
Få hela min värld att gå under igen
Nä, jag skulle inte tro det min älskade vän
Jag har ju lärt mig ifrån den bästa
Och den är ju du
Så hur känns det nu att själv bli nobbad
och ratad...

Hon svarar med en sorgsen liten blick
Inte så speciellt kul...

Ken Cassel
18/11-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-18 15:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel