Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Igen, ta mig. Igen.


Du är, lever i mina
så djupt - där
i de ärligaste utav delar

Dina ord, smeker
får mitt blod
det kokar, mitt liv
bultar
hårda slag, vågar knappt
nästan inte - förstå
elden som brinner
river och ler
så hårt
i ditt innersta, hemligheter
att bevara
bakom vita väktare
som är
ditt namn - min vilja

att andas
att vara, att bli

och jag, hungern
som pulserar

är doften
minnet, av dina läppar
som varmt påminner
varje sekund, minut
allt levande
en morgondag, den ständiga längtan
som brinner

Står i oförglömlig brygga
svart sten, så kall
mot naken hud
Känner din önskan
äta, ge och vara
möta min mitt - snart
ovan lakan
en oväntad himmel
Din tunga, kysser verklighet
där saknad, osäkerhet
inte får plats - att finnas


Viskar, för tyst
för omvärlden, verkligheten utanför
att höra
men du vet, känner och är i smaken
innebörden - enbart dina
att bli, än mer
och klä din lust att vakna
tätt intill - äntligen

- Ta mig, igen
och igen. Sluta aldrig. Mer...


Igen.











Fri vers (Fri form) av Baystream
Läst 361 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2018-11-18 22:54



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Oerhört bra stark och fin!
2018-11-19

  ULJO
Underbart
2018-11-19

  kerstin skriver VIP
åh - igen. ja, fan. så fint <3
2018-11-18

    ej medlem längre
Tjusigt och sensuellt
2018-11-18

    ej medlem längre
Den beskrivne lär känna sig behövd och eftertraktad. Härligt sensuellt ordflöde!
2018-11-18

    ej medlem längre
Wow. Hetta!!
2018-11-18

    ej medlem längre
Drömsk poesi och sensuell.
2018-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream