Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meningen med livet, i vår egen kontext

Detta ofta så använda ord...kontext
Vad betyder det?
I sökandet efter livsmeningen
så betyder kontext
att det beror på...

Det beror på hur just vars och ens liv ser ut
Om det är så att du inte riktigt
vet vem du är
Om livet är ett virrvarr av känslohärvor
som styr och ställer
Utan kontroll
så är man ju nästan ingen.

Det gäller att bli någon
Då först får livet sin mening
för just dig.
Och mig.




Fri vers av Betzy
Läst 196 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-11-20 02:12



Bookmark and Share


    Betzy
Tack ni som gett applåd!
2018-11-20

  Lottie Ålhed VIP
Sanna ord om i vilket sammanhang livet levs och den viktiga identiteten
2018-11-20

  Lottie Ålhed VIP
Sanna ord om i vilket sammanhang livet levs och den viktiga identiteten
2018-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Betzy