Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon vet att hon inte finns

För ingen ser henne
Trots att hon ber
På sina bara knän
Om hjälp
Går alla förbi
Utan att uppmärksamma
Hennes kraftlösa kamp
Så många som blundar
För hennes sår
Håller för öronen
För att inte höra hennes skrik
När hon desperat
Ber om uppmärksamhet
Hon är en av tusen själar
Som aldrig hittar hem




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 931 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-06-16 13:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jaa, målande skrivet, jag får en klar bild.
Undrar dock lite om alla de stora bokstäverna
i början av varje rad är viktiga,
jag menar, även där det inte är en ny mening så att säga,
eller kunde man (bara som tips/ide´!) ev. skriva:

För ingen ser henne,
trots att hon ber på sina bara knän
om hjälp
går alla förbi,
utan att uppmärksamma hennes kraftlösa kamp
2006-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP