Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så kom han och var sådär underbar

Hon spottar all sin sorg
I hans ansikte
Beklagar sig
Allt är hans fel
Hon ville inte bli kär
men så kom han
Och var så där
Underbar

Hon skulle ju bli nunna
På ett berg i Tibet
Och bo i en grotta
Med en get
som enda sällskap
Och så kom han
Klampade in
Och var så där
underbar

Hon skulle ju klara sig bra
På egen hand
Leva med sina fyrbentingar
Som aldrig sviker
Och aldrig är falska
Men så kom han
Och var sådär
Underbar




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 695 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-06-16 13:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP