Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Främlingen

Jag tappar min tändare under sätet och du plockar upp den åt mig
Jag är kär i dig i (exakt) 17 minuter
När jag lämnar vagnen söker jag din blick
Och får mitt hjärta krossat istället




Fri vers (Fri form) av Lättpåverkad
Läst 232 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-11-20 23:47



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
suveränt - I know the feeling:)

2018-11-24

  Fulbergarn
snabba ryck
2018-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Lättpåverkad
Lättpåverkad