Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ganesha är elefantguden i Hinduismen, å ger ett långt liv å god hälsa bl a.


Pireke Pina

Aldrig tar det

slut,

Dyrkar inte

pinsamheter

men nu vet jag

mer,

hon dök plötsligt

upp,

bara haka 

elefantguden

Ganesha är nu

Också min

vän!

 

Googla gärna på Ganesha!

 




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-22 18:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy