Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rökandets förtröstan

Det är mörkt omkring mig
Spån ligger utstrött
Täcker alla mina blottade ytor
Strödda spån,
Inte spillda
Fåglar sjunger
Alla vet att kraxande fåglar är myt

De äter mina spån,
Äcklade
Hungriga
Du fyller min redan fyllda mugg
Jag kan inte annat än dricka glupskt
Otörstig dricker jag leran ur din karaff
Bottenlös
Du som den

Det är mörkt omkring mig





Fri vers av Adurge
Läst 136 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-24 15:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Adurge