Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överflödigt onödigt!

Tänk att motgång
ständigt hittar nya vägar!
Men jag vägrar
att ge med mig!
Men jag ser mig
inte som en överman!
Mera som en som är
så trött, så trött, på retur!
Borde man inte av den
helt enkelt göra
en oanvändbar
makulatur?
















Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-11-25 14:39



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Nej vi får kämpa på vi människor.
Ljuset finns längre fram.
2018-11-28

  Lars Hedlin
Insiktsfull!
2018-11-27

  Feliaxel VIP
Det gäller att inte ge upp när motgångarna är svåra
2018-11-26

  ULJO
Ligger mycket i det du säger
2018-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt