Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 





Tänk att det finns medicin!

Avskalad

Livet ler

Landet ler

sunda friska

tag,

å en medicin

som hjälper,

är tacksam ända

in i evigheten!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 221 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-11-25 15:10



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Fröjd i Herren är vår starkhet." Nehemja 8:10
2019-02-14

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat om livslust och livsglädje!
2019-01-05

    Lars Gullberg
Den tar aldrig slut i medicinskåpet.
finns i all oändlighet.


2018-12-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Låter härligt!
2018-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy