Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För spegelbarnet

Jag ska skriva dig i bitar och hälla tjära i ögonen
jag ska kräva en tesked av ditt blod
men bara den sista
i ett äggskalstunt glas
jag ska få dig att döda
att gröpa hjärtat ur
och sluka den saftiga grönskan
jag ska gå hem i den nyuppskurna gryningen;
dvala, jag vakar
nu är allt det här mitt




Fri vers av Grävling
Läst 282 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-11-25 19:12



Bookmark and Share


    glas-svalan VIP
Kraftfullt med en utandning.
2018-12-02

    ej medlem längre
Bedårande.
2018-11-25

  Nanna X
Naturen är grym.
2018-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling