Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nycklar


En promenad. En vacker vy. En tyst minut. En bön.
Nycklar till stängda dörrar.

En öppen blick. Ett leende. En hälsning. En gåva.
Vapen som spränger höga murar.

En vän vid dörren. Ett vänligt ord. En utsträckt hand.
Ljus som lyser upp det mörka rummet.

Ett förlåt. Tårar, skratt. En kram.
Läkemedel för de sjuka.






Fri vers av Margo
Läst 199 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-26 08:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Margo
Margo