Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När tårarna kom för henne

började hennes mascara rinna ner på hennes bleka kinder
för att sedan falla ner mot marken utan hinder
Nere på marken blev de till en stor pöl
Hon hade precis fått veta att hon av sin pappa i
födelsedagspresent hade fått ett alldeles nyfött föl
En liten häst som hon har önskat sig ända sedan hon
var en liten flicka
Och nu när hon har fått ett litet föl till hingst är det dit
som hon genast vill sticka med sin ridpiska
Till stallet nästa säger hon till busschaffören
Men snabba på
För klockan håller ju på och ticka
Och nu är det bråttom…

När tårarna kom för henne!

Ken Cassel
27/11-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-27 02:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel