Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att bli sedd

Att det finns någon eller något

som bryr sig om en

Att man har en god vän som stöder

Att man har en käraste

Att man har en Gud att få stöd ifrån

Allt handlar om att få bli sedd och bekräftad

av någon eller något

så att man inte ska gå och känna sig

som ett neutrum

som är bortglömd och förbisedd av världen




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-11-27 11:51



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Viktig text om livskvalitet!
2018-11-28

    Sefarge VIP
Att bli sedd o synas
Kanske är det
att försöka
ge ljus till
andra om
Det nu är
så viktigt?
2018-11-27

  Lottie Ålhed VIP
Viktigt detta!
2018-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP