Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Glashalka på E20


Peggy och jag

glashalka och dimma
döden står beredd
för skörden
Peggy och jag
var menade för något större
som små iskristaller
virvlar vi runt liens egg
vintersolens strålar bryter in
rimfrosten glittrar
som ett lätt leende
vi smyger oskadda ur dimman
Peggy och jag
var menade för något större




Fri vers (Fri form) av blekhet VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-11-28 15:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

blekhet
blekhet VIP