Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lille Johnny

var på väg att gå och lägga sig när han plötsligt fick
höra konstiga ljud ifrån sina föräldrars sovrum
Så då gick han dit och öppnade dörren då han fick se att
farsan hans låg på morsan då de var i full färd
med att ha vild sex
Farsan vänder sig då om flinande mot Johnny och ger
honom samtidigt tummen upp
Nästa dag när farsan passerar Johnnys rum hörs det
konstiga ljud där inne ifrån
Farsan öppnar då genast dörren och får se att lille Johnny
vara i full färd med att ha vild sex med sin farmor

Va!!!
Vad fan gör du, skriker farsan till Johnny
Är du inte riktigt klok, eller

Johnny tittar då bara upp lite lugnt och säger till farsan
Inte så kul när det är din morsa man sätter på va?!

Ken Cassel
28/11-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 171 gånger
Publicerad 2018-11-28 16:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel