Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med spanska rytmer i blodet

börjar det först att gunga och sedan svänga
Hon flyger dit
Han flyger hit
Tillsammans möts de i mitten på dansgolvet av en svit
Så av tio möjliga dansar hon som en älva
Själv dansar han så gott det går medan han håller på
att skälva av hennes sköna vilda spanska takter
som han inte riktigt rår sig på
Så det gäller väl bara att man gör sitt bästa
och visar vad man kan och går för
Om det inte är för mycket begärt så har man ju
ändå försökt
Försökt att göra den här spanska rytmiska sagan
helt sann som jag hoppas att ni förstår
För får jag lov...

Med spanska rytmer i blodet!

Ken Cassel
28/11-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 289 gånger
Publicerad 2018-11-28 17:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel