Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

December!

Dagar kvar, trettioett
Ett helt år vi snart har sett
Chans på chans det oss har gett
En sommar sen med bara sol, varmare än ifjol
Men nu advent, första ljuset tänds med det sänds
Bön om hopp och fred hela världen över
Ett lugn och en ro som vi alla behöver
Rätt väl nu, både till kropp som själ




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-29 09:08



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra text
2018-11-30

  ULJO
"fred hela världen över" Borde vara självklart om alla giriga drog sitt strå
2018-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt