Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är varandras öden

Det förflutna sitter
på ett litet moln
och spanar efter
kärleken och änglarna
de personer
vi fortfarande kan bli

Världen är så mycket större
allt är så väldigt mycket mer
en oändlig himmel
i vårt gemensamma medvetande

Vi är varandras öden
alla vi människor




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-29 10:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP