Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det nya landet

Ofelia
Fortsätter mot solen
Genom vattnet fortsätter vi vilja växa
Jag träffade en uråldrig häxa
Livets och Dödens moder
Där nytt land höjt sig ur vattnet
Jag gick genom porten till det nya landet
Jag gick mot solen




Fri vers av Vildaliv
Läst 132 gånger
Publicerad 2018-11-29 12:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vildaliv
Vildaliv