Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilja Växa

Alla strävar mot solen
Mönster över allt
Vilja Växa
Vilda Liv
Rusig av ljud och vibrationer
Stark
Vaken
Fri

Allt pulserar
Vattnet viskar
Mellan hjärtan flödar kärlek

Nära varandra
Expanderar
Livet




Fri vers av Vildaliv
Läst 137 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-11-29 12:27



Bookmark and Share


  La yegua
Me like
2018-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Vildaliv
Vildaliv