Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hermes och Afrodite

Ni lämnade mig
På den vackraste utsiktsplatsen
I den vackraste dalen
Där jag kan se er leka i skyarna
Flyga och flyta
Bland vindarnas vågor
Långt borta
Ändå där

Hermes och Afrodite
Ni räddade mig ur det djupaste träsket
Nu ser jag mig själv
I rymden
På jorden
I underjorden
Tack




Fri vers av Vildaliv
Läst 141 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-29 12:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vildaliv
Vildaliv