Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stäng inte av musiken är du snäll

Inte nu när jag har börjat komma igång och dansa
För jag kan visst inte sitta stilla
Jag försöker verkligen ta det lugnt men min kropp
säger till mig att det är inte det som den vill
Inte just nu i alla fall
Just nu vill den bara röra på höfterna i takt till de
sköna rytmerna i musiken
För kan ni inte höra eller känna hur det svänger
Kan ni inte känna av den sköna akustiken med Anastasias
smått hesa men underbart vackra röst
En vacker blond liten kvinna som i alla fall ger mig
känslor i min inre tröst
Så snälla du
Stäng inte av musiken...

Ken Cassel
29/11-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 154 gånger
Publicerad 2018-11-29 12:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel