Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesi

Det knyter sig i min mage, mitt hjärta bultar jag mår illa jag vill spy.
Den kraftiga rädslan, jag törs inte öppna mig för den enorma känslan jag vet att jag kan få, jag känner, jag känner så starkt.
Min själ hoppar bungyjump och min kropp står kvar.
Känner mig förlöjligad över det jag inte vet något om och triggad av allt jag har att lära.
Känslan är svindlande. Den kärleksrelation som inte blivit av den kärleksrelation som kommer att påbörjas, allt är möjligt allt är banalt.
Är jag värdig, är jag värdig att kliva in i detta rum.
Jag vill äga dig jag vill förlora dig jag vill känna dig jag vill älska dig.
Poesi.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Den begynnande poeten
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-29 13:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fängslande
2018-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Den begynnande poeten
Den begynnande poeten