Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett krig i tystnad

När inga argument finns kommer tystnaden
inga ord träffar så hårt som tystnaden ett ickesvar
en evighet i avsaknad av vokabulärets käftsmäll.
I avvaktande av käftsmällen ruvar den gruvliga
tystnaden och äter sakta upp innanmätet av dina
tankar din egen film av tystnaden som spelas
upp för ditt inre utan belägg utan insikt
bara i fantasin får den gro som ditt eget
universums svarta hål du har drabbats av
tystnaden.




Fri vers av Den begynnande poeten
Läst 180 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-05-01 08:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den begynnande poeten
Den begynnande poeten