Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blå tub Helosan

Smörj mina händer med blå tub helosan ta min hand och led mig genom korridoren av vita kläder och leenden som brister hud mot hud du är du och jag är jag.
Mjuka grå händer med hjärtan som skiftar i regnbågens färger och svarta knappnålar som sticker hål på de vitkläddas hårda skinn.
Smörj handen mjuk med blå tub helosan vi åker kana nedför det gröna svala genom minnen kommer du ihåg...
Smörj mina vita händer med blå tub helosan öppna fönstret jag hoppar nu från röd med vinden genom själen och mjuka händer.




Fri vers (Fri form) av Den begynnande poeten
Läst 71 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-13 13:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den begynnande poeten
Den begynnande poeten