Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens tecken 2.0

Du avslutar med en emoji som kysser ett hjärta.
Vad betyder det.
Jag har inte fått ditt telefonnummer ännu.
Vad betyder det.
En kärleksaffär via sociala medier
och däremellan möten av underbart älskande.
Vad betyder det.
Vi pratar och försöker lära känna varandra under korta kvällar och långa nätter.
Vad betyder det.
Jag skickar en smiley du skickar en smiley
jag skickar inte en smiley du skickar inte en smiley,
jag tänker är det slut nu.
Vad betyder det.
Ikväll ska vi ses du skickar en emoji som kysser ett hjärta
jag har fortfarande inte fått ditt telefonnummer.
Vad betyder det.






Fri vers (Fri form) av Den begynnande poeten
Läst 184 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-11-30 10:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den begynnande poeten
Den begynnande poeten