Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gulan och Vitan

Varsamt knäcker ägget i skålen sprucken gula NEJ NEJ NEJ gulan är separat inte i samma bara vitan gulan kommer sedan inte nu separera varsamt gulan från vitan slemmig transparent yta som vispas upp till fluffigt skum fluff fluff fluff så mycket kan det bli av yta som omger guldgula gulor äggviteomelett maräng silverkaka inget guld bara silver blanda inte dallra vidare äggfesten får vänta fortsätt separera.




Fri vers (Fri form) av Den begynnande poeten
Läst 103 gånger
Publicerad 2020-12-15 13:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den begynnande poeten
Den begynnande poeten