Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förväntan

Som i väntan på att livet en gång skall börja från en soffa bakom smygöppna persienner ut mot den kallgråa himlen i förhoppning om en strimma av ljus en evighet eller en evig historia som aldrig tar slut samma plats samma tanke.
I väntan på livets konstanta början trots mod trots förhoppning trots vilja, tillbaka på samma plats som en färgglad jojo med så mycket kraft dragandes i sitt eget snöre på samma plats, nystart tänker den nystart och kastar sig ut och hamnar tillbaka i samma hand den trygga handen men den icke valda handen.
Startar om och startar om igen förlåta gå vidare förlåta och går vidare.




Fri vers av Den begynnande poeten
Läst 104 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-09-20 14:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den begynnande poeten
Den begynnande poeten