Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Är det nu jag borde vara rädd?

Leendet i gränslandet mellan två världar
Dolt ansikte bakom mask
Förställning, förskjutning, förtrollning.

En lös tand
En bruten nagel
Men också, sjuka barn.
Pigga upp.
Plåstra om.

De betraktar varandra som om de inte förstår,
men ändå förstår de precis.

När huvudet spelar spel behöver människorna se.


Är det nu jag borde vara rädd?




Fri vers av regnflicka
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-30 02:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

regnflicka
regnflicka