Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Två skuggor i en

En skrämt leende
De borttappades stad

Hon och jag

vi dolde varandras ansikten
Vi valde varandras ögon

Fisken kramar björnen
Handen kramar boken
Natten kramar mig

Läppstift runt munnen rött eller blått
Tovig päls i ansiktet

Jag tror du är min räddning
?Svart regnbåge
Jag vill finna hopp
Göra slut på svärtan


Två skuggor i en

Grenar istället för armar




Fri vers av regnflicka
Läst 130 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-30 03:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

regnflicka
regnflicka