Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inspirerad av inskränkt

 

 

 

allt är ditt fel

eller mitt

spelar det nån roll?

 




Fri vers (Fri form) av Spik
Läst 164 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-03 17:58



Bookmark and Share


  Fulbergarn
fel är fel
2018-12-05

  Cikoria Blå VIP
Nej.
2018-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Spik
Spik