Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill du bli till min älskade

Min käresta
Min bästa vän då vi emellanåt tillsammans tar oss
en liten sväng på någon enskild äng
istället för att jämt hålla till hemma i våran egen säng
När vi åt varandra ger oss hän med särade ben
Och då jag smeker dig lite lätt och försiktigt
säger jag leendes till dig
att jag tycker att din hud är helt silkeslen
Lika len som en liten barnrumpa
Och att jag inte kan hålla mig mycket längre utan
måste henne nu bara få börja skumpa och pumpa
då jag tycker att hon är så himla vacker och söt
Att hon nu verkligen har tänt upp mig
Gjort mig så pass upphetsad att jag nu bara måste
få lägga in en och annan liten stöt med mitt nu
så svullna och känsliga spröt
För får jag inte det då finns ju risken att det blir
till min för tidiga död
Dör av ren frustration då det är du som är min älskade...

Vill du bli till min älskade?

Ken Cassel
3/12-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 184 gånger
Publicerad 2018-12-03 16:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel