Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen kursändring

Folk säger till mig att
jag gör FEL VAL i kärlek...
Kan man välja kärlek...
Den landar väl var den vill...
Den frågar väl aldrig om lov
hos den kan man väl aldrig
gå med nå´n håv...






Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-12-03 18:20



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Du har så rätt. Plötsligt händer det!
2018-12-06

  Fulbergarn
Kärleken finner sin egen även om det inte finns nån!
2018-12-04

  lodjuret/seglare VIP
En underbar förklaring på vad förälskelse är, fast individen kan välja att kalla förälskelse för kärlek. Ett exempel på något annat är när det ringer i telefonen och svaret blir 'mitt i maten', istället för 'Andersson, angenämt'.
2018-12-04

  Lars Hedlin
Helt plötsligt så händer det!
2018-12-04

  ULJO
Den kommer bara. Sen är det svårt att tygla den
2018-12-03

  Feliaxel VIP
Kärleken går sin egen väg absolut
2018-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt