Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stora fröken avslöjar vem hon brås på

Nä vet ni vad! Som om allt eller inget inte var nog så har jag gått och blivit ömsesidigt intresserad av min kompis bästa vän Frank. Senast vi sågs var på middagen hos mig och Patriq igår. Frank hade duschat och klätt sig propert i hängslen, vit skjorta och oumbärligt välsvarvad kropp. Själv gör jag mig alltid till lite extra när Frank kommer. Igår hade jag på mig en svart åtsmitande, genomskinlig klänning utanpå en nätt och likaså den svart historia. Jag är noga med att Frank ska kunna syna mig i sömmarna. Höfter, rumpa, byst och rygg ska framhävas.

När vi hälsade i hallen kysste jag honom på kinden. Mina ögon glittrade, pupillerna vidgades. Han log på det där ofrånkomliga viset som han gör när han är förtjust i någon. Det viset som Patriq vet att Frank ler på. Men Patriq såg inget.

På middagen satt jag och Frank mitt emot varandra. Patriq satt mitt emot Koraschwa. När Frank smekte mitt ben upp mot mitt skrev med hans fot frågade han mig var vi har vårt sovrum. Patriq satt i het diskussion med Kora och överhörde inte vad han sa. I vårt sovrum har vi sex, svarade jag. Han sken upp. Du gör mig skenerad! skrattade han. Generad stavas det, kontrade jag. Tar du mig på orden? frågade han. Tar du mig på innanlåret? frågade jag. Ja? svarade han. Ha ha ha, vad pratar ni om? frågade Frank oss plötsligt och smekte min arm. Aktier, obligationer, småskalig produktion och variationer i konjunkturen, svarade jag.

Jaha, ja, ja, det är inte så att Patte vill knulla dig i vår sängkammare då? frågade Patriq. Vem vill inte det? svarade Kora och blinkade åt Patriq. Det gjorde jag innan ni kom! stoltserade Frank. Det stämmer förvisso, svarade jag. Men bara om man ser till den fysiska akten. Egentligen hade jag samlag med Titty Tittio (lokal hunk i närområdet), tillade jag. Ha ha, hjärtat, och jag hade sex med din morsa! gapskrattade Frank. Because I got it from my mama, viskade jag.




Övriga genrer av Ordekvilibrist
Läst 257 gånger
Publicerad 2018-12-03 21:07



Bookmark and Share


    Bo Malte
gillar frank! ...andersson nyss bortgången. hade ett fint ordspråk..."kuken skall oxå ha sitt"
2018-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Ordekvilibrist
Ordekvilibrist