Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan inte fatta

Har ni reflekterat över all tid som gått sen sist? Vad i helvete har hänt? Större påsar under ögonen, fullkomligt miserabel på jobbet, fan vet vad. Men "bättre förr" har jag aldrig köpt. Tänk hur jävla snygg, framgångsrik, fantastisk jag är nu. Tänk på hur jag om tio år kommer tänka "fan vad fräsch jag var för tio år sen, vad fan hände?". Tänk så ni med. Vad har ni nu som ni inte kommer ha om tio år? Garanterat hälsan, utseendet, jobbet, bilen, makan, barnen. Ja, fan vet när de kommer förolyckas. Var så jävla tacksam här nu. Klipp hockeyfrilla, rök hasch och snacka om nuet. Ni vet. Nä men på riktigt. Nu är jag snygg. Nu är jag frisk. Nu tjänar jag bra. Nu går bilen bra. Inte sen. Aldrig sen. Komprende? Jepp.




Övriga genrer av Ordekvilibrist
Läst 73 gånger
Publicerad 2023-11-02 22:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ordekvilibrist
Ordekvilibrist