Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag hade en fru en gång och hon besökte min terapeutklinik i Båstad. Hon frågade inte vad jag ville utan började hysteriskt slicka på sina fingrar och frågade om jag behövde hjälp med bokföringen.


Gjort det - varit där

Jag har hört att gynekologer använder ett dubbelsidigt skohorn i kvinnors underliv, som de penetrerar och sedan utvidgar för att få öppen insyn. Jag är fascinerad.

Varför pratar vi inte om detta?

För egen del undrar jag om det ser pornografiskt ut in there, med kvinnan i utfläkt position och skohornet som tillfälliga slidväggar. Hur kåt blir man?

Hade jag velat se in i min fru eller hade jag hellre druckit varm choklad från kaffemaskinen? Eller, för förmodan, båda samtidigt?




Övriga genrer av Ordekvilibrist
Läst 112 gånger
Publicerad 2021-10-03 17:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ordekvilibrist
Ordekvilibrist