Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt förfall - skrattar nästan aldrig längre, kan inte fatta

Jag skrattar åt det absurda i att vara vuxen. Haha. Som ung minns jag hur rutorna var nervevda, musiken på högsta volym och sångtonerna skämdes inte för sig när jag cruisade genom luftmotståndet på lantstället. Jag blev känd på grund av det. Folk lyste upp när jag körde förbi. "Nu kommer den sjungande tjejen!" tjoade de till varandra och det var i det närmaste en hejjarkör när jag körde förbi. Tänk att ha den i dont care-stilen. Sjunger falskt och högt och älskar livet.

Nu kör jag en annan bil. Sjunger inte alls. Lyssnar på samhällsdokumentär om förfallet. Rutorna uppvevade. Kostymen på. Bittra minen är normaltillståndet. Fan vad sjukt. Valde jag detta? Svaret är delvis ja. Vidareutbildning är lite av ett förfall.

Att inse att jag kommer vara sån här resten av livet. Begrundande. Avvaktande. Ej skrattande. Depressiv. Maka. Förstår verkligen folk med tankar på att avsluta allt, men jag är för förväntansfull. Vad blir samhällets nästa förfall och var kan jag streama dokumentären?

***dör***




Övriga genrer av Ordekvilibrist
Läst 54 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-28 21:59



Bookmark and Share


  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
jag var deppig som tonåring (och barn) och 20-åring. det är nu jag lyser upp :) hoppas du kan det också <3 det finns ett leende som bara mammor kan ha. som lyser ända från själen. hoppas du kan hitta det :) <3
2024-01-29

  lodjuret/seglare VIP
Jo, det är ju bättre att leva. Då får en ju i alla fall se vilken typ av katastrof som kommer först, kriget eller krisen. Kanske alla klappar på porten, för att få komma in till festen... Det är skönt kunna läsa i en information vad som bör göras om det tredje världskriget brakar loss eller om det bara är 'pestens tid' som smyger i buskarna.
2024-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Ordekvilibrist
Ordekvilibrist