Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Familj + villa + Volvo + allt

Jag har blivit med familj. Vad har vi nu? 4 barn, jag och min man Qhristoffeur (här Q). Volvon köpte vi i fjol, för 450 lax och senare i sommar blir det kräftor. Vi lever som de lever i serien Exit, ni vet, överflöd och horor och droger och knark och pengar som liksom flaxar i vårt hem. No joke, de hänger i taken, sedlarna, norsk valuta, of course. Pratade engelska nyligen med en nyanländ och en svensk som jag gärna imponerar på. Var riktigt roligt. Jag är bra på engelska när jag sjunger och är själv men också när jag pratar engelska med någon som är sämre på det än mig.

Nåväl. Fan vad sjukt livet är. Nu är jag frisk, ung, snygg, har allt och känner väl att jag inte är lycklig. Om jag blev sjuk däremot hade jag gett allt för att vara där jag är idag. Jag känner fan det nu under semestern (som jag i och för sig har alltid efter som min man är fet på pengar) att jag ska börja gå in med en no stress-attityd till livet. Varför inte? När funkar det inte? När jag tillåter den att fallera och bara då.

Har bytt jobb (savettvikarkurs) och fått upp lönen 8 lax, känner mig rätt nöjd med det när jag jämför med de 30 år äldre än mig som ligger på samma lön. Tänker att jag går in med en no stress-attityd. Om det påverkar min löneökning? Helt ärligt var jag glad i några minuter över den, sedan glömde jag bort den, så det borde inte spela r011.




Övriga genrer av Ordekvilibrist
Läst 91 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-07-23 21:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ordekvilibrist
Ordekvilibrist