Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


dagen efter


Himlabro


Dagen efter
den stora sorgen
blickar jag ut mot min trädgård

solens strålar
letar sig fram
över taken

jag undrar om du är där nu
i himlen som vi pratat om

i samma ögonblick
ser jag en tråd
som en spindel vävt så fint

den sträcker sig
från terrassen
ända bort till
syrenen

fem meter
solbestänkt
vattendroppsgnistrande

Himlabro
- vävd av en spindel

och den håller




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-12-04 11:22



Bookmark and Share


  juliaparkas17
Livets sköra tråd med tårar på...

2019-03-17

  Cikoria Blå VIP
Vacker symbol i detta.
2018-12-04

  Ezmeralda VIP
Fint, tror också att den håller!
2018-12-04
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP