Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vi är snart hemma

Jag kramar fiskar
För att slippa vara ensam

Vissa klarar sig utan

Det röda rymdskeppet

Jag hann fram till isen
Innan den brann upp

Jag drömde drömmen

Sen hörde jag mig själv berätta drömmen i huvudet


Vägen var smal

Himlen är farlig

När den enda världen dör föds en ny värld




Fri vers av regnflicka
Läst 135 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-12-04 15:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

regnflicka
regnflicka