Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lång tystnad

I spegeln
ser jag en värld

Där folk lever i balans

De har mjuka öron
De klipper varandras naglar

En slags fallande komet
En frizon

På min panna

Tystnad






Ska de ta hand om varandra?

Jag är inte längre rädd




Fri vers av regnflicka
Läst 135 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-12-05 19:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

regnflicka
regnflicka