Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känns verkligen som länge sedan nu...ändå inte...saknar...


Jag undrar...


Jag undrar ibland
Hur allt hade blivit
Om det varit jag
Och inte han
Som fick dig att lämna det trygga

Jag undrar ibland
Hur allt hade varit
Med dig
Om du valt annorlunda då

Jag undrar ibland
Vad som var rätt och fel
För oss båda då

En gång
För mycket länge

Sedan...



TT

(c) 2018




Fri vers av TT
Läst 349 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-12-05 07:52



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Det mesta blir rätt eller fel, men man kan inte låta bli att återvända till sådana tankar... tänk om
2018-12-06

  helenita VIP
Gillar.
Känner igen den undran.
2018-12-05
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT