Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En mardröm som bad om att få besvärjas på denna melodi: https://youtu.be/xt4mOswmvR0


Ack vilken sockersprätt - en drömkuplett

 

Ack som ett fjun så lätt

flyr denne lille sprätt

rödlätt och fjunig

skägglös och dunig

 

En sådan liten sprätt

har det nog inte lätt

vill spela Tarzan

drag ifrån farsan

 

Hänger han i granen?

Är han far till barnen?

Eller nåt skämt

som han själv bestämt?

 

Instr...

 

 




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Nanna X
Läst 199 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-12-05 09:18



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson
En giftigt fin variant av Hertigens aria!
2018-12-05

  lodjuret/seglare VIP
Fant ast iskt
2018-12-05

  TrollTörnTrappan VIP
"Kul"! Hade nog aldrig hört den svenska tolkningen av den "amoröst bekymmerslösa" kupletten. Att bestämma vilken sorts skämt man själv är - låter inte som en mardröm. Men nu var ju drömmaren ej "den rödlätte", utan "den sorgtyngda"?!? som står ensam kvar "i vingdraget"...
2018-12-05

  Nanna X
Ursäkta, men det hjälpte att skriva den. Som så ofta med mina mardrömmar.
2018-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X