Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olja

 

 

 

vågorna bryts

inte längre

 

gjutits har 

en tunn hinna,

 

över det 

oroliga,

 

droppvis

in i din mun




Fri vers (Fri form) av Spik
Läst 173 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-12-05 17:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spik
Spik